Vi ga Tina verktøyene til å bygge sin egen fremtid.

MEF H4 Overskrift

Suksesshistorier om karriere i bransjen.

Det er veldig motiverende og artig for alle oss som er involvert i prosessen med å utvikle lærlinger. Det å få være med på reisen, fra lærling til fagarbeider, er veldig givende. Ikke minst å se gleden når de består fagprøven. Jeg prøver å være med og se på fagprøven når de tar den, hvis det lar seg gjøre. Utviklingen varierer jo veldig; noen er veldig dyktige fra første stund, mens andre trenger litt mer tid for å bli varme i trøya. De som har vokst opp på gård og er vant til maskiner, må kanskje til og med jekkes litt ned av og til, fortsetter han.

– Det klare målet når vi tar inn lærlinger, er å gjøre dem trygge, få dem inn i våre systemer og selvfølgelig ansette dem når de har fått fagbrevet. Vi ønsker rett og slett å ha med flest mulig videre.

Hvert år tas et 30-talls nye lærlinger inn. På inntakssamlingen må de gå opp til toppen av Vikersundbakken, hvor Albert Hæhre står og ønsker hver og én velkommen til bedriften. Hæhre Entreprenør, som i år er nominert til prisen Årets lærebedrift for annen gang, tar inn lærlinger fra hele landet. I fjor kom de fra 17 forskjellige skoler, i tillegg til det såkalte Vikersundprosjektet, som vi kommer tilbake til.

I dag har bedriften 63 lærlinger, hvorav 12 befinner seg på Hålogalandsveiprosjektet, som Hæhre utfører deler av i underentreprise for Skanska. Og det er der, en drøy time vest for Evenes, Anleggsmaskinen møter lærlingeansvarlig i Hæhre Entreprenør, Marius Holta. Selv bor han på Eidsvoll, og har ikke egen kontorplass. Han gjør nemlig ikke annet enn å følge opp lærlinger landet rundt.

Bygg din egen framtid sammen med oss!

Vi oppfordrer alle som har lyst til å bli en del av Anleggsløftet om å registrere seg. Dersom du er usikker på om dette er noe for deg, eller du har andre spørsmål, kan du kontakte oss ved å fylle inn et eget skjema. Bruk tekstfeltet til å beskrive spørsmålet ved å klikke på knappen under.

Registrer deg!

Bli med på å bygge landet og din egen fremtid!

Registrer deg!

Bli med på å bygge landet og din egen fremtid!